«ОСІННІ ЗАБАВИ»

09 жовтня 2019 року  в  дошкільному підрозділі ЗНВК «Запорізька Січ» у групах «Каченята» та «Веселка»  відбулася  розвага   «ОСІННІ ЗАБАВИ»

В групі «Каченята» (2-4 р.ж.) свята і розваги традиційно проводяться з батьками. Особливістю є те, що батьки ( а в більшості це мами, саме вони супроводжують малят) – не пасивні спостерігачі,  а активні учасники:   разом з ними сідають співають, танцюють, грають.

Найцікавішим є те, що ніхто з малят не плаче, навіть тоді, коли приходить «справжній»  казковий герой.!

На цих святах панує особлива атмосфера! Кожна мамочка, хоч і пошепки, розмовляє зі своїм малюком. Вважає за потрібне,  обов’язково нагадати донечці чи синочку куди повернутися, як стати, підштовхнути за атрибутом, всіма силами допомогти розповісти віршика  (дома він (вона) все-все розповідає…), проте, як правило, віршика розповідає мама, а малюк, роздивляючись все навколо, стоїть поряд! При цьому мами  встигають сфотографувати маля або зняти на камеру.   В глядачах – тата, бабусі, дідусі, братики, сестрички …

Але від цього свято не втрачає свого піднесення, урочистості, позитивних  емоцій та веселого і святкового настрою всіх його учасників!